Merkez Anaokulu

Telefon : (462)3411045
WEB https://yomramerkezanaokulu.meb.k12.tr
Adres : SANCAK MAH. 1608 NOLU SK. YOMRA MERKEZ ANAOKULU BLOK NO: 4A YOMRA / TRABZON
VİZYON : Yarının büyükleri olan yavrularımızı, Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçları doğrultusunda sevgi dolu bir ortamda beden, zihin, duygu gelişimlerini en iyi şekilde tamamlamalarını sağlayarak elindeki imkanlar ile yeni bir şeyler üretebilen, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, milli ve manevi değerlere bağlı, çevresine ve doğaya saygılı, hak ve sorumluluklarını bilen, özgüvenli ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olarak yetiştirerek ilköğretime hazırlamaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, bölgesinde tercih edilen ve ülkesinde adından söz ettiren bir kurum olmaktır
BAŞARILAR :

Saatler : SABAHÇI:07.30-12.30 ÖĞLECİ:13.30-17.30
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Trabzon Molozdan kalkan belediye otobüsleri ile ve Çömlekçi Mahallesinden kalkan minibüsler ile ulaşım sağlanıyor
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 15 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :